Amusement

Amusement

Anouk Hoogendijk: 'Een van de gaafste dingen die ik ooit heb gedaan'

In De gevaarlijkste wegen van de wereld ragt voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk met model Loiza Lamers door de Turkse binnenlanden. Anouk: ‘Dit is een van de gaafste dingen die ik...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Ilse Daatselaar en Anouk Hoogendijk

Nummer 16 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor Pasen.

Lees meer
Amusement

Klaas van Kruistum: 'Mijn rol in The Passion komt op een goed moment'

The Passion komt voor presentator Klaas van Kruistum op een goed moment. Hij is het geloof namelijk aan het herontdekken. Als verslaggever vraagt hij mensen in de processie waarom ze...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Ellie Lust en Klaas van Kruistum

Nummer 15 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Nasrdin Dchar: ‘Mijn personage wil als ambitieuze politicus naar de top’

Morten Mathijsen wil de volgende minister-president van Nederland worden. Maar in de nieuwe thrillerserie Morten duikt een geheim uit zijn verleden op, dat zijn reputatie ernstig kan schaden.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Nasrdin Dchar en Studio Sport

Nummer 14 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Art Rooijakkers: 'Wie was de mens achter de hype?'

Hoe is het met zeilmeisje Laura Dekker of asielzoeker Mauro Manuel die toch niet uitgezet werd? In Iedereen had het erover bezoekt Art Rooijakkers mensen die ooit groot in het...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Beau five days inside en Geef om je hersenen

Nummer 12 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Project Rembrandt en Rafael van der Vaart

Nummer 11 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en vijf opvallende programma's zoals Project Rembrandt.

Lees meer