Amusement

Amusement

Deze week in Mikro Gids: Caroline De Bruijn & Gijs Staverman

Nummer 49 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Gijs Staverman en Caroline De Bruijn.

Lees meer
Amusement

Frank Evenblij: 'Interessant wat niet slapen met je doet'

Hoe goed speel je een kennisquiz als je 24 uur niet hebt geslapen? Om die vraag draait het in de nieuwe BNNVARA-kennisquiz Het uur van de waarheid. Presentator Frank Evenblij...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Frank Evenblij en Plien van Bennekom

Nummer 48 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en een interview met Plien van Bennekom en Frank Evenblij.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen

Nummer 47 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen.

Lees meer
Amusement

Joris Linssen: 'Muziek geeft me heel veel troost'

In vier afleveringen van Joris zoekt troost onderzoekt Joris Linssen hoe de rouw- en uitvaartcultuur de afgelopen eeuw veranderde. Hoe laten we ons troosten in tijden van rouw en verdriet...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Floortje Dessing en Margriet van der Linden

Nummer 46 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en een interview met Floortje Dessing en Margriet van der Linden.

Lees meer
Amusement

Floortje Dessing: 'Het onbekende blijft me fascineren'

In Floortje en de ambassadeurs onderzoekt Floortje Dessing de wereld van Nederlandse ambassades in het buitenland. Een droom voor de presentatrice die als kind al gefascineerd was door verre streken....

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Lauren Verster en Kjeld Nuis

Nummer 45 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Kjeld Nuis en Lauren Verster.

Lees meer
Amusement

Kjeld Nuis: 'Ik houd ervan mijn grenzen op te zoeken'

De mondiale schaatstop verzamelt zich in het Japanse Obihiro voor de eerste World Cup van het seizoen. Tweevoudig olympisch kampioen Kjeld Nuis is erbij.

Lees meer