Nieuws

Nieuws

Het Monitor debat zoekt publiek

Het nieuwe programma 'Het Monitor debat' begint binnenkort en jij kunt een uitzending bijwonen. Interesse? Lees snel verder.

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - 12 januari

Wie schuiven er vanavond, 12 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Nieuws

René Froger komt met tweedelige documentaire

Vorig jaar zagen we Gordon al verschijnen in zijn eigen documentaire. Dit jaar treedt René Froger in zijn voetsporen in de tweedelige documentaire 'Het verleden kruist het heden'.

Lees meer
Nieuws

Vader Bataclan-terrorist te gast bij RTL Late Night

De vader van Samy Amimour, één van de aanslagplegers op de concertzaal Bataclan in Parijs, is donderdagavond te gast bij ‘RTL Late night’.

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - 11 januari

Wie schuiven er vanavond, 11 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Nieuws

Nederlandse remake Britse detective Suspects in de maak

Van de Britse serie ‘Suspects’ wordt een Nederlandse remake gemaakt. Fiction Valley, bekend van ‘Celblok H’ en ‘Dokter Tinus’ voeren het project uit.

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - 10 januari

Wie schuiven er vanavond, 10 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Nieuws

Liveverslag Vrienden van Amstel LIVE! op RTL

Het altijd populaire muziekevenement ‘Vrienden van Amstel LIVE!’ wordt live uitgezonden door RTL 4 en RTL 5.

Lees meer
Nieuws

Beck blijft op zaterdag

De Zweedse detective 'Beck' blijft voorlopig een vaste waarde op de zaterdagavond. Seizoen vijf is tot 28 januari op tv en wordt op 4 februari opgevolgd door seizoen zes.

Lees meer