Meer Mikro

Informatief

Wat weet u nog van 1974?

In september van dat jaar kwam de allereerste Mikro Gids uit. Inmiddels zijn we 45 jaar verder: een mooi moment om terug te blikken. Komende septembermaand zal er een speciale...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Beau five days inside en Geef om je hersenen

Nummer 12 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Project Rembrandt en Rafael van der Vaart

Nummer 11 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en vijf opvallende programma's zoals Project Rembrandt.

Lees meer
Interview

Rafael van der Vaart: 'Kwalificatie voor het EK mag geen probleem zijn'

Het Nederlands elftal begint de kwalificatiereeks voor het EK 2020 met een thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. Rafael van der Vaart analyseert de wedstrijden van Oranje voor de NOS.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Wie is de Mol en De Verkiezingen

Nummer 10 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en vijf opvallende programma's en vier interviews.

Lees meer
Interview

Jeroen Pauw: 'Ik ga weer taartjes eten met Eva'

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 presenteert Jeroen Pauw samen met Eva Jinek voor de tweede keer de programmareeks Pauw & Jinek: De verkiezingen.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Gort over de grens en Break Free

Nummer 9 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en vijf opvallende programma's zoals de documentaire over Michael Jackson

Lees meer
Interview

Fedja van Huêt: 'Het is een en al ongemak bij Kasper'

In het tweede seizoen van Soof vindt haar ex Kasper maar moeilijk zijn draai met zijn tweedeleggezin. Kaspers alter ego, acteur Fedja van Huêt: over zijn rol: ‘Ik ben eigenlijk...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Floortje Dessing en Andere Tijden

Nummer 7 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's.

Lees meer