Meer Mikro

Amusement

Deze week in Mikro Gids: Caroline De Bruijn & Gijs Staverman

Nummer 49 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Gijs Staverman en Caroline De Bruijn.

Lees meer
Interview

Gijs Staverman: 'Je weet altijd meer dan je denkt'

Kennisquiz De slimste mens begint weer. In de eerste uitzending nemen voormalig SBS-zenderbaas Tina Nijkamp, comedian Edson da Graça en NPO Radio 2-dj Gijs Staverman het tegen elkaar op. Hoe...

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Frank Evenblij en Plien van Bennekom

Nummer 48 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en een interview met Plien van Bennekom en Frank Evenblij.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen

Nummer 47 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Floortje Dessing en Margriet van der Linden

Nummer 46 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en een interview met Floortje Dessing en Margriet van der Linden.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Lauren Verster en Kjeld Nuis

Nummer 45 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Kjeld Nuis en Lauren Verster.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Johnny de Mol en Lone van Roosendaal

Nummer 44 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en een interview met Johnny de Mol en Lone van Roosendaal.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Marc Marie Huijbregts en Anita Witzier

Nummer 43 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Marc Marie Huijbregts

Lees meer
Interview

Deze week in Mikro Gids: Alain Clark en Anita Witzier

Nummer 42 van Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en een interview met Alain Clark, Anita Witzier en Marlijn Weerdenburg.

Lees meer