Meer Mikro

Interview

Chateau Meiland: de Meilandjes proberen het nog een keer

Dertien jaar na hun optreden in Ik vertrek zijn de Meilandjes terug bij SBS 6 met Chateau Meiland. Met familie én huisvriendin Caroline bouwt Martien Meiland een verwaarloosd chateau om...

Lees meer
Amusement

Deze week: Stemmen voor Europa en Barry Atsma

Nummer 20 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's, veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor het Europa. Zowel op...

Lees meer
Amusement

Deze week: Duncan Laurence en Gemaakt in Nederland

Nummer 19 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor het Eurovisiesongfestival en oude...

Lees meer
Amusement

Deze week: Ramon Brugman en Bridget Maasland

Nummer 18 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere drie nieuwe programma's, veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor 4 en 5 mei.

Lees meer
Amusement

Deze week: Koningsdag en Jamai Loman

Nummer 17 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere drie nieuwe programma's, veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor Koningsdag.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Ilse Daatselaar en Anouk Hoogendijk

Nummer 16 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's en veel interessante interviews en natuurlijk veel aandacht voor Pasen.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Ellie Lust en Klaas van Kruistum

Nummer 15 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Nasrdin Dchar en Studio Sport

Nummer 14 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer
Amusement

Deze week in Mikro Gids: Beau five days inside en Geef om je hersenen

Nummer 12 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's en veel interessante interviews.

Lees meer