Talkshow today

Nieuws

Talkshow Today - 12 januari

Wie schuiven er vanavond, 12 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - 11 januari

Wie schuiven er vanavond, 11 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - 10 januari

Wie schuiven er vanavond, 10 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Meer Mikro

Talkshow today - 9 januari

Na een korte stop zijn de talkshows weer te zien op de tv. Wie schuiven er vanavond, 9 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'?...

Lees meer
Nieuws

Talkshow Today - dinsdag 20 december

Wie schuiven er vanavond, 20 december, aan bij 'Pauw'? 'De wereld draait door' en 'RTL Late night' zijn begonnen met de winterstop en zullen vanaf 9 januari weer te zien...

Lees meer
Meer Mikro

Talkshow today - maandag 19 december

Wie schuiven er vanavond, 19 december, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Meer Mikro

Talkshow today - 16 december

Wie schuiven er vanavond, 16 december, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Meer Mikro

Talkshow today - 15 december

Wie schuiven er vanavond, 15 december, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer
Meer Mikro

Talkshow Today: 14 december

Wie schuiven er vanavond, 14 december, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'? We zetten het voor je op een rij.

Lees meer