Meer Mikro
Fotocredit: KRO-NCRV

Deze week: Wisting en Tom Egbers

Nummer 47 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met o.a. Tom Egbers en Jørn Lier Horst van de serie Wisting.

Nieuwe misdaadserie Wisting

Op zaterdag start een nieuwe Noorse misdaadserie: Wisting. Zijn geestelijk vader Jørn Lier Horst vertelt: “Ik wilde een personage scheppen dat zich als een echte politieman gedraagt.”

Interview Tom Egbers

Na een serie over Engeland, het land van zijn moeder, dook Tom Egbers verder terug in de geschiedenis van zijn familie. In Toms Ierland leert hij het land van zijn betovergrootvader kennen.

Als de brandweer

De nieuwe SBS 6-serie Als de brandweer toont het heldhaftige en dankbare werk van brandweerlieden. En dat is meer dan alleen maar blussen.

FC de Helden

FC De helden volgt de opstart van de Bijzondere Eredivisie. In het programma van Klaas van Kruistum spelen kinderen met een beperking in teams van verschillende profclubs.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 47. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.