Informatief
Fotocredit: AVROTROS

Van boefje tot braverik

Wie is de Mol? start het 22e seizoen met elf kandidaten. Allemaal verschillende types, die ieder al lieten weten dat zij níét de Mol zijn. Maar die zit er toch echt tussen.

Everon Jackson Hooi

 Beter bekend als die sympathieke Bing uit GTST. Hij wilde dolgraag de saboteur zijn, maar dat is niet gelukt. Aldus de acteur, die naar eigen zeggen goed kan liegen.

Kim-Lian van der Meij

Dansen, zingen, acteren en presenteren, wat kan ze niet? Lijkt altijd het braafste meisje van de klas, een handige eigenschap voor een saboteur.

Arno Kantelberg

Modejournalist, voormalig hoofdredacteur van mannenblad Esquire én bij de fans nu al de grootste Mol-verdachte. Beweert zelf een behulpzame speler te zijn.

Sahil Amar Aïssa

BNNVARA-presentator, wereldverbeteraar en een tikkie rebels. De vrolijke Aïssa gaat het spel sowieso sjeu geven.

Laetitia Gerards

Na optredens in binnenen buitenland maakt de operazangeres haar eerste avontuurlijke uitstapje op tv. De Mol ontmaskeren heeft prioriteit, daarna wil ze genieten.

Thomas van Luyn

Cabaretier en al jaren geliefd columnist van Volkskrant Magazine. Gooit humor in de groep, maar het spel maakt hem ook erg nerveus.

Suzanne Klemann

Zingt samen met haar zus Monique in de band Loïs Lane. Ze vindt zichzelf te eerlijk voor de Mol-rol en juist daarom is Klemann iemand om in de gaten te houden.

Het hele artikel leest u in Mikro Gids 1. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.

Tekst: Dominique Hofman