Nieuws

Tweede seizoen voor Het perfecte plaatje

Het RTL 4-fotoprogramma 'Het perfecte plaatje' krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging dit jaar van start en was zo succesvol dat er nu een volgende reeks komt. Dit maakte 'RTL boulevard' op 5 december bekend.

In Het perfecte plaatje laten bekende Nederlanders met een passie voor fotografie zien wat zij op dit vlak in huis hebben.

Kandidaten

Aan het eerste seizoen deden onder anderen schrijfster Heleen van Royen en GTST-acteur Ruud Feltkamp mee. Op 5 december werd bekend dat presentator Humberto Tan en model Kim Feenstra op 12 december in de finale staan. Zanger Marco Borsato viel net voor de eindstreep af.

Welke bekende Nederlanders de zender op het oog heeft voor het volgende seizoen, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk wanneer de nieuwe reeks op tv te zien zal zijn.

Succes

Tijdens de uitzending van RTL boulevard wist presentator Winston Gerschtanowitz ook te melden dat er vanuit verschillende landen interesse is getoond voor het format van producent Talpa. Welke landen dit zijn, is niet bekend.

Bekijk hier wat voor foto’s de deelnemers van seizoen 1 maakten in hun vrije tijd.

Beeld: RTL Nederland