Talkshow today
Fotocredit: Bart Heemskerk

Talkshow Today – 11 januari

Wie schuiven er vanavond, 11 januari, aan bij 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'? We zetten het voor je op een rij.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow-gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van woensdag 11 januari.

De wereld draait door

Tafeldame

Journaliste en documentairemaakster Fidan Ekiz is vanavond de tafeldame.

Tom Holkenborg

De spannende western-thriller over een moordlustige 19de eeuwse priester, Brimstone, is nu in de bioscoop. De soundtrack van de film is gemaakt door componist Tom Holkenborg, ook wel bekend als Junkie XL.

Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit en Huib Modderkolk

Er is een rapport met belastende informatie tussen Donald Trump en Rusland onthuld. Journalist Brandt Corstius, Smit en Modderkolk komen praten over dit onderwerp.

Huisdichter Nico Dijkshoorn

Elke woensdag komt Dijkshoorn langs om een gedicht voor te dragen.

Muziek
The Dubbeez

Vanavond vult de band The Dubbeez de studio met relaxte reggae.

RTL Late night

Waylon

Vanavond maakt de zanger zijn muzikale stamboom van de popmuziek compleet door het Jamaicaanse genre reggae toe te voegen.

Rick Nieman & Pieter Cobelens

De Russische geheime dienst schijnt belastende en pikante informatie over aankomende Amerikaanse president Donald Trump te hebben. Vanmiddag heeft hij hier een persconferentie over gegeven. Journalist Nieman en voormalig Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst-directeur Cobelens voorspellen of dit een negatief effect zal hebben op zijn inhuldiging.

Arjan Dwarshuis

6.833 vogels heeft hij vorig jaar tijdens zijn wereldreis gespot. Hiermee heeft vogelspotter Dwarshuis een record gezet. Vanavond vertelt hij over de zeldzame vogels die hij onderweg is tegengekomen.

Jinek

Rochelle en Martin Huisman

De vader en zus van ‘het meisje van Nulde’ praten vanavond over het feit dat zij pas laat op de hoogte zijn gesteld dat moordenaar Mike J., op onbegeleid verlof zou gaan.

Jet Bussemaker

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wil dat er 100 vrouwelijke hoogleraren bijkomen. Hier trekt ze 5 miljoen euro voor uit.

Pim Mookhoek

Morgen komt de documentaire Gay babyboom uit. hierin komen ouders van hetzelfde geslacht aan het bod die een kinderwens hebben. Documentairemaker Mookhoek komt hierover vertellen.

Charles Groenhuijsen

Correspondent Groenhuijsen houdt al het Amerikaanse nieuws in de gaten. Hij schuift aan om te praten over de spionagerel met Donald Trump.

 

Tekst: Fabiola Eekhout, beeld:RTL Nederland