Amusement

Verborgen fotografietalent onder BN’ers

Foto’s maken kunnen we allemaal, maar de een heeft er meer talent voor dan de ander. In ‘Het perfecte plaatje’ strijden bekende Nederlands om het maken van de perfecte foto. Wij gingen vast even spieken wie er echt talent heeft.

De deelnemers

De deelnemers van het programma zijn Humberto Tan, Marco Borsato, Heleen van Royen, Kim Feenstra , Paulien Huizinga, Winston Gerschtanowitz, en Ruud Feltkamp. Alle BN’ers hebben fotografie als grote hobby, maar moeten nu bewijzen wat zij in hun mars hebben. We hebben hun beste Instagramfoto’s uitgezocht.

Heleen van Royen

Een foto van Heleen van Royen. De schrijfster noemt deze foto “So much beauty just around the corner.”

Humberto Tan

Humberto Tan is weg van vogels en steekt dat niet onder stoelen of banken. Hij noemt de foto “Your best birds”

Kim Feenstra

Het model laat op haar account niet veel van haar fotografietalent zien, maar dit is er wel een van. Ze schrijft bij de foto: “Art of Mother Nature….I’m in love”

Marco Borsato

Zanger Marco Borsato heeft zich gericht op portretfotografie. Hij noemt de foto “Ogen zijn de spiegel van de ziel…dit is multitalent”

Paulien Huizinga

Paulien Huizinga is erg fanatiek met haar fotografie en speelt graag met licht. “Van dat licht waar je iets mee moet”

Ruud Feltkamp

Acteur Ruud Feltkamp houdt van detail en legt graag uit met welk apparatuur hij werkt. “1/640 f2.8 ISO640 met Canon 24-70 f2.8 L Macro objectief”

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz had het geluk om een helikoptervlucht over New York te maken, met prachtig resultaat. Bij deze foto schrijft hij dan ook trots “Het resultaat”

HET PERFECTE PLAATJE, VANAF MAANDAG 31 OKTOBER, 21.30, RTL 4

Tekst: Merlin Everts. beeld: William Rutten