Informatief
Fotocredit: Alex Wright

Deze week: Francis van Broekhuizen en Marlijn Weerdenburg

Alles weten over de televisie van 23 december t/m 5 januari? Nummer 51/52 van Mikro Gids van 2023 ligt nu in de winkel! Lees hier wat u in dit nummer kunt verwachten.

Interview Francis van Broekhuizen

Operazangeres Francis van Broekhuizen ging vijftien jaar lang als vrijwilliger mee op bedevaarten naar Lourdes. In Francis naar Lourdes doet ze de reis nog eens over, maar dit keer voor de camera.

Interview Marlijn Weerdenburg

Op Kerstavond zingt Marlijn Weerdenburg over de betekenis van Kerst, geïnspireerd door haar eigen leven en de gebeurtenissen in de wereld. Met de kerstdagen koestert ze haar eigen thuis. ‘Het gaat over een nieuw begin, in de vorm van een klein, kwetsbaar kind’.

‘Je komt niet los van de familie Praal’

Op Eerste Kerstdag start het tweede seizoen van de serie Swanenburg, dat twee weken lang elke werkdag is te zien bij KRO-NCRV. Sanne Langelaar speelt dochter Iris. ‘Je kunt er nauwelijks een grotere puinhoop van maken dan de familie Praal.’

Nieuw in de Top 2000

Topdrukte voor Diederik Ebbinge zo aan het eind van het jaar. Vorige maand was hij te zien als presentator van de verkiezingsquiz Kiespijn, nu presenteert hij ook Top 2000 a gogo.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 51/52. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.