Nieuws

De Super Freek Show krijgt geen tweede seizoen

Het eerste seizoen van de 'Super Freek Show' (BNN-VARA) was een groot succes, maar tv-bioloog Freek Vonk heeft laten weten dat hij het niet ziet zitten om een tweede seizoen van de familieshow op te nemen.

“Ik sta liever in de jungle dan in de studio”, laat Freek Vonk weten via Facebook. Zijn echte passie ligt in het filmen van de dieren in de wildernis en de schoonheid van de natuur en de dierenwereld aan de kijkers te laten zien.

De bioloog vond de Super Freek Show een waanzinnig avontuur en is ongelofelijk trots op wat ze gemaakt hebben, zo valt te lezen in de verklaring op zijn facebookpagina.

Bijna een miljoen

De Super Freek Show werd afgelopen zomer uitgezonden en was meteen populair. Het programma dat Vonk maakte met de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen haalde wekelijks bijna een miljoen kijkers. Dat mocht niet baten, want Vonk moest keuzes maken. Hij presenteert ook nog andere programma’s en is bezig met wetenschappelijk werk en zijn stichting No Wildlife Crime. Hiermee zet hij zich in tegen het stropen van wilde dieren.