Nieuws

Presentatoren MolTalk bekend

De presentatoren van het Wie is de Mol?-napraatprogramma 'MolTalk' zijn bekend. Dit jaar nemen oud-kandidaten Chris Zegers en Margriet van der Linden de presentatie voor hun rekening.

Meteen na elke aflevering van Wie is de Mol? wordt de uitzending besproken in het live-programma MolTalk.  Dit wordt vaak gedaan met oud-kandidaten. Dit jaar is het de eer aan journalist margriet van der Linden en Chris Zegers om de show te presenteren.

Reacties

Beiden hebben ze er ontzettend veel zin in. “Tranen van geluk. Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt”, aldus Zegers in een reactie aan AVROTROS, de omroep die het programma onder haar hoede heeft.. de omroep die het programma uitzendt.  Ook Van der Linden  reageerde: “Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!”

Chris Zegers en Margriet van der Linden deden mee aan het vijftiende seizoen van de serie, dat in 2015 werd uitgezonden. Zegers viel vlak voorde finale af en Van der Linden was de Mol.

Nieuw seizoen

Wie is de Mol? begint op 7 januari om 20.25 aan een nieuw seizoen op NPO 2 aan een nieuw seizoen. MolTalk volgt meteen na de uitzending.

Beeld: Michel Schnater