Nieuws

Voor het eerst vrouwelijke Top 2000 DJ’s

Voor het eerst sinds de start van De Top 2000 zijn er dit jaar ook vrouwelijke DJ's te horen.

De Top 2000 is al sinds 1999 een populair programma op radio en tv. Al die jaren is de presentatie gedaan door mannelijke DJ’s, maar daar komt nu verandring in. Dit jaar komen daar de allereerste vrouwen bij. Evelien de Bruijn en Marisa Heutink zijn de nieuwe aanwinsten. Beide dames zijn afkomstig van het WNL-radioprogramma ’t Wordt nu laat. 

Andere presentatoren

Naast de twee vrouwen, zullen presentatoren Ruud de Wild, Gerard Ekdom, Rob Stenders, Gijs Staverman en Wouter van der Goes te horen zijn. Vanaf 25 november kunnen luisteraars weer stemmen op hun favoriete nummers.

Uitzending bijwonen? Reserveer je tickets

Vanaf vandaag, 21 november, kun je een plek reserveren om gegarandeerd live van de tweeduizend beste nummers te genieten.
Het bijwonen van de uitzendingen is gratis, maar ook erg populair, waardoor er niet altijd plek is. Om lange wachtrijen te voorkomen kun je van tevoren je plekje reserveren. Hier worden wel reserveringskosten voor berekend van €3,50 per ticket. Uiteraard kunnen geïnteresseerden ook gewoon zonder ticket langs komen, maar een lange wachtrij is niet uitgesloten.

Via de volgende link zijn plekken te reserveren.

Vanaf 25 december tot 31 december wordt De top 2000 van Radio 2 uitgezonden vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Beeld: Beeld en Geluid