Voordeel

Win de serie The night of op dvd

De bloedstollende miniserie 'The night of' vertelt het verhaal van een jonge Pakistaanse student dit in New York betrokken raakt bij een mysterieuze moord. Wie heeft deze moord gepleegd? Bekijk het zelf! Mikro Gids mag 5x 'The night of' op dvd weggeven.

Verhaal

De bloedstollende serie  The night of vertelt het verhaal van Nasir Khan, een Pakistaan-Amerikaanse student uit New York wiens leven compleet op zijn kop komt te staan.

Nasir ‘Naz’ Khan is een sullige en lieve student die woont in New York. Op een avond besluit hij naar een feestje te gaan en kiest hij ervoor om stiekem de taxi van zijn vader mee te nemen. Terwijl hij naar het feestje rijdt, houdt een jonge vrouw zijn taxi aan. Na lang aandringen besluit Naz haar mee te nemen en een stukje te rijden. Ze eindigen bij haar thuis in bed.

Dit blijkt al snel de grootste fout van zijn leven te zijn, want met bloed aan zijn handen vindt hij haar dood in bed. Alles wijst erop dat hij de dader van de gruwelijke moord is, maar hij kan zich niks herinneren. De politie stelt een onderzoek in en Naz is de enige hoofdverdachte.. Wat volgt is een bloedstollende zoektocht vol leugens en chaos; wordt de keurige student Naz erin geluisd of is hij juist degene die iedereen om de tuin leidt?

Trailer

The night of is vanaf nu verkrijgbaar op dvd.

Mikro Gids geeft 5x de serie The night of weg op dvd.

Vul hieronder uw gegevens in om mee te doen.

Deze actie is geldig t/m 31 maart 2017.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.