Serie

Einde ‘Vlucht HS13’ – wat gaan de acteurs nu doen?

De laatste aflevering van 'Vlucht HS13' is zondag 30 oktober op tv en heet heel toepasselijk The End. De hoofdrolspelers stoppen gelukkig niet met werken. Hier is een overzicht van hun plannen.

Helaas, zondag 30 oktober is alweer de laatste aflevering van de spannende serie Vlucht HS13 te zien. Gelukkig kunnen we de acteurs nog in genoeg andere projecten zien. Hierbij een overzicht:

Daniël Boissevain (Simon)

De 47-jarige acteur is vanaf deze maand te zien in Alberta, de nieuwe thriller van regisseur Eddy Terstall. Boissevain is hierin te zien als een reclameman die ontsnapt naar de Canadese provincie Alberta. Hij neemt zijn gelijknamige minnares mee naar een huis in de bossen, waar de twee zich al snel stierlijk vervelen en er, uiteraard, van alles misgaat.

Boissevain is begin 2017 ook te zien in de KPN-serie (exclusief voor KPN-klanten, dus) Brussel. In de show over politieke intriges staan meerdere verhalen van hoofdschrijver Leon de Winter centraal. Naast Boissevain zijn ook Carolien Spoor en Nadja Hüpscher te zien.

https://youtu.be/quTF-DCWPYk

Katja Schuurman (Liv)

Wie Katja’s carrière heeft gevolgd, weet dat ze altijd wat om handen heeft. Of dat nu een serie, film of programma is. Ook dit jaar is dat zo, al bewaart ze naar eigen zeggen de balans in haar leven beter. Vanaf 2 december is Katja met Daan Nieber (Keuringsdienst van Waarde) te zien in Van A Naar B. In het reisprogramma van KRO-NCRV rijden ze als taxichauffeurs van Sint Petersburg naar Nederland.

Jeroen Spitzenberger (Haje)

Acteur Jeroen Spitzenberger staat met Georgina Verbaan op de planken. Venus, een stuk over macht en verleiding, ging begin oktober in première en is sowieso nog tot en met eind november te zien in het DeLaMar Theater.

Films doet de acteur ook nog. Vanaf 3 november is hij in de bioscoop te zien als meestervervalser Han van Meegeren in de biopic Een echte Vermeer.

Tekst: Floris Visman, beeld: Pief Weyman/KRO-NCRV