Nieuws

Celblok H seizoen 4 eerder uitgezonden

De gevangenisserie ‘Celblok H’ wordt niet op 20 februari, maar al op 9 januari uitgezonden. De serie is hiermee bijna een maand eerder op tv.

Eerder brachten we het nieuws naar buiten van de uitzenddatum voor het vierde seizoen Celblok H. SBS 6 heeft echter besloten om de populaire gevangenisserie eerder uit te zenden. De reden hiervoor is niet bekend.

De reden

Door het naar voren halen van de serie, wordt de dramaserie De jacht niet meer uitgezonden. Dit was een geplande herhaling. Het programma is gebaseerd op de Australische serie Wentworth, die daar ook een grote hit is.

Isa Hoes

Hoofdrolspeelster Isa Hoes is blij met het nieuwe seizoen van de reeks. “Het is heel mooi dat we weer een nieuw seizoen hebben mogen maken want ik weet hoeveel fans Celblok H heeft. Je ziet dat het programma ook online een groot succes is met een diehard fanbase, die alles nauwlettend in de gaten houdt. Zo proberen sommigen uit de oorspronkelijke serie, Wentworth, af te leiden wat er in Nederland gaat gebeuren. Kijkers omarmen Celblok H en daar zijn we heel trots op,” aldus Hoes.

Bekijk hier een fragment van de serie.

 CELBLOK H, VANAF MAANDAG 9 JANUARI 2017, SBS 6, 20.30

Beeld: Reinier Bergsma