Nieuwe programma's op een rij

Week 51: nieuwe programma’s op een rij

Een nieuw seizoen van een serie of gewoon een compleet nieuwe show: regelmatig verschijnen er nieuwe programma's op tv. Wij laten je weten wat er in week 51 in première gaat.

Wat gaat er nog net voor het nieuwe jaar nog in première? Bekijk het overzicht voor de nieuwste programma’s.

Irene en Rudolph vieren Kerst

Bij SBS 6 hebben ze waarschijnlijk gedacht: ‘never change a winning team’, want dit duo zagen we al eerder op tv. Irene Moors en Rudolph van Veen vermaken je in de week voor Kerst met leuke gesprekken en hapjes. Rudolph verzorgt uiteraard de culinaire kant en Irene ontvangt bekende gasten met wie ze het jaar 2016 doorneemt. Het programma is dagelijks te zien van maandag tot en met de vrijdag voor kerst.
Bekijk hier de promo van het programma
IRENE EN RUDOLPH VIEREN KERST, VANAF MAANDAG 19 DECEMBER, SBS 6, 18.30 UUR.

Dokters vs internet

In het opmerkelijke nieuwe KRO-NCRV-programma gaan huisartsen de strijd aan tegen bekende Nederlanders. Wie constateert de juiste diagnose? Lukt het de leken om het juiste ziektebeeld te ontrafelen of vangen ze bot naast de kennis van de artsen? De presentatie is in handen van Anita Witzier.
Dokters vs internet
DOKTERS VS INTERNET, VANAF DINSDAG 20 DECEMBER, NPO 1, 19.00 UUR.

Sterren surprise

Vlak voor de feestdagen laten bekende Nederlanders zich van hun beste kant zien door cadeaus uit te delen aan mensen die dat verdienen. Ze bezorgen een speciale buurvrouw, een familielid of een eenzame oudere een fijne dag door ze eens goed in het zonnetje te zetten. De sterren die mee doen zijn: Kim-Lian van der Meij, Irene Moors, Patty Brard, Viktor Brand, Kees Tol, Airen Mylene en Marlayne Sahupala.
Bekijk hier vast een voorproefje
STERREN SURPRISE, VANAF WOENSDAG 21 DECEMBER, SBS 6, 20.30 UUR.

5 Jaar later

Het bekende programma 5 jaar later is er weer met een nieuw seizoen. Zoals voorgaande jaren blikt Jeroen Pauw met bekende Nederlanders terug op uitspraken die zij deden en de wensen en doelen die zij vijf jaar geleden hadden. Pauw kijkt ook vooruit met zijn gasten. De eerste persoon die in gesprek gaat met Pauw is politicus Diederik Samsom. Hieronder zie je de allereerste aflevering van 5 jaar later.

5 JAAR LATER, VANAF WOENSDAG 21 DECEMBER, NPO 1, 22.50 UUR.

Een huis vol

Ook dit populaire KRO-NCRV programma is terug van weggeweest. We volgen wederom Nederlandse gezinnen die zich niet houden aan het gemiddelde van 1,7 kinderen. Nee, deze families krikken dat gemiddelde flink op. In Mikro Gids kun je deze week al kennis maken met het nieuwste gezin: Willy Vink uit Den Haag heeft maar liefst elf kinderen en acht kleinkinderen. Ook de familie Baumgard (met 13 kinderen) doet weer mee én we zien hoe het er nu voor staat met de Adema’s, wiens vierling inmiddels één jaar is.
Bekijk hier de laatste uitzending van vorig seizoen
EEN HUIS VOL, VANAF VRIJDAG 23 DECEMBER, NPO 1, 19.00 UUR.

Ben je geen abonnee maar wil je niets meer uit de gids missen? Je kunt hier abonnee worden.

Tekst: Merlin Everts, beeld: Stijn Ghijsen