Nieuwe programma's op een rij

Week 48: nieuwe programma’s op een rij

Een nieuw seizoen van een serie of gewoon een compleet nieuwe show: regelmatig verschijnen er nieuwe programma's op tv. Wij laten je weten wat er deze week in première gaat.

In week 48 gaan er vier programma’s in première:  Beste vrienden, Linda’s mannen, Kitchen impossible en Van A naar B. 

Beste vrienden

Klaas van Kluistum neemt elke week een bekend Nederlands vriendsschapsduo mee op reis naar Europese bestemmingen. Op de locatie komen ze tegenover elkaar te staan in drie spelonderdelen. Houdt hun jarenlange hechte vriendschap stand? In de eerste aflevering zijn Carolien Borgers en Eva Crutzen te zien. Hier is alvast een voorproefje:

MAANDAG 28 NOVEMBER 20.30 NPO3

Linda’s mannen

Linda Hakeboom volgt vier succesvolle Nederlandse mannen. Ze vindt hun succes op jonge leeftijd fascinerend en neemt ons mee naar de ware aard achter de beroemdheid. Zullen ze zichzelf bloot durven te geven? In de eerste aflevering is rapper Lil’ Kleine te zien.

Linda's mannen, Linda HakeboomKlik hier voor een voorproefje van de serie
DINSDAG 29 NOVEMBER 22.10 NPO3

Kitchen Impossible

Arie Boomsma helpt jongeren met een beperking om ze klaar te maken voor het harde werken in de horeca. houden de deelnemers het vol? Lees hier het interview dat Arie aan Mikro Gids gaf.

Kitchen ImpossibleKlik hier voor een kijkje achter de schermen
WOENSDAG 30 NOVEMBER 21.25 NET 5

Van A naar B

Katja Schuurman en Daan Nieber rijden als taxichauffeurs in Van A naar B in zes etappes van Rusland naar Nederland. Ze moeten zelf voor benzine en hun levensonderhoud zorgen. Voor elke kilometer die ze een passagier meenemen krijgen ze geld, terwijl de rit voor de passagiers gratis is. Wie is als eerste in Nederland? Hier alvast een voorproefje:

Beeld: Michel Schnater/BNN, SBS/Elvin, KRO-NCRV