Moet je terugzien!

Moet je terugzien! The voice of Holland

Op maandag bespreken we het opvallendste programma van het afgelopen weekend. We praten je vandaag bij over 'The voice of Holland'.

Afgelopen vrijdag zaten er 2,4 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd voor The voice of Holland. Het was de tweede ronde van ‘The battle’. Hierin gaan twee of drie artiesten het zanggevecht met elkaar aan in de ring. De winnaar hiervan mag door naar de knock-outs, waar ze een plek in de liveshow kunnen veroveren. We hebben de meest spraakmakende battles voor je op een rijtje gezet.

Titanen

De strijd der titanen ging deze aflevering tussen Dilana Smith en Sarah Lee. Bij de auditie van Smith ging jurylid Waylon zelfs op zijn knieën. Nu moeten de twee vrouwen van team Waylon bewijzen wie er het beste is met het nummer Dark Horse van Katy Perry.

Kijk hier de battle terug

Omver geblazen

Twee andere grote stemmen die in het team van Waylon zaten, moesten het tegen elkaar opnemen met het nummer Fourfiveseconds van Paul McCartney, Rihanna en Kanye West. Tijdens de audities blies Yerry Rellum de jury al omver met het nummer Crazy. De aan het conservatorium studerende Oumnia Guigui liet tijdens haar auditie het nummer Good God horen.

Kijk hier de battle terug

Sinead O’Connor

De Frans-Nederlandse Katell Chevalier moest het tegen de ervaren zangeres Rachel Kramer opnemen om een plekje veilig te stellen in team Guus. Dit doen ze beiden met de adembenemende cover Nothing compares 2 U van Sinead O’Connor

Kijk hier de battle terug

Ben je ook benieuwd wie de battle uiteindelijk gewonnen heeft en hoe het de andere kandidaten is vergaan?

Kijk dan hier de gehele uitzending

Tekst: Fabiola Eekhout, beeld: William Rutten