Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De Mikro Gids van week 20 ligt nu in de winkel! Ontdek hier welke tv-programma's van 20 t/m 26 mei in deze editie de revue passeren.

Katja Schuurman is heel open in Echt niet OK!

Hoe ga je om met ongemakkelijke situaties? In het humoristische programma Echt niet OK! bespreken Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet de ongeschreven regels die het verschil bepalen tussen goede en slechte manieren. Katja deed op de set zulke grote ontboezemingen dat er zelfs een aantal zijn geschrapt, geeft ze toe in Mikro Gids. “Maar er zijn genoeg anekdotes overgebleven hoor, over mijn bevalling bijvoorbeeld.”

Chris Zegers: bijzondere gesprekken in Radio gaga

Voor het nieuwe programma Radio gaga gaat Chris Zegers met 3FM-dj Eva Koreman op zoek naar muzikale verhalen in bejaardentehuizen, revalidatiecentra of wooncomplexen voor mensen die net een verblijfsvergunning hebben gekregen. “Vanuit een caravannetje maken we 48 uur een radioprogramma en we nodigen alle bewoners uit om hun verhaal te vertellen”, aldus Chris in Mikro Gids. “Er ontstaan bijzondere gesprekken over tegenslag, of juist over herstel.”

Beatrice de Graaf geeft college over spionage

Op Hemelvaartsdag geeft Beatrice de Graaf een nieuw college in DWDD University. Deze keer draait het om spionage, een onderwerp in het verlengde van haar vorige college over terrorisme. Mikro Gids blikt vooruit op de aflevering.