Meer Mikro
Fotocredit: Jeroen Nieuwhuis

Deze week: Willeke Alberti en Özcan Akyol

Nummer 5 van Mikro Gids van 2020 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met Willeke Alberti en Özcan Akyol.

Interview Özcan Akyol

Vanaf deze week gaat op dinsdag, woensdag en donderdag een kort interviewprogramma vooraf aan Nieuwsuur. Özcan Akyol vertelt over zijn plannen voor de dinsdagavond met De geknipte gast.

Bewijs

De boekenkist van Hugo de Groot, de afgehakte vinger van Cornelis de Witt: hoe authentiek zijn deze ‘museumstukken’? Om dit te onderzoeken gebruikt geschiedenisprogramma Historisch bewijs de modernste technieken.

Interview Willeke Alberti

In De laatste 24 uur confronteert EO-presentator Bert van Leeuwen een aantal BN’ers met het onvermijdelijke: hun laatste dag is aangebroken. Hij overviel ook Willeke Alberti.

Feyenoord 1970

Feyenoord won in 1970 als eerste Nederlandse voetbalclub de Europacup 1. En dat wilden ze weten in Rotterdam. Andere tijden sport blikt terug.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 5. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.