Meer Mikro
Fotocredit: iTV

Deze week: White House Farm en Henkjan Smits

Nummer 24/25 van Mikro Gids van 2020 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, zes programma's die opvallen deze week en o.a. een interview met Henkjan Smits en Leo Oldenburger.

White House Farm

Weinig misdrijven maakten zoveel los in Engeland als de White House Farmmoorden uit augustus 1985. De zesdelige dramaserie hierover is de hele week te zien op NPO 2. Wie zijn de belangrijkste namen in het politieboekje van brigadier Stan Jones? Zijn vertolker Mark Addy geeft antwoord.

Interview Henkjan Smits

In de documentaire 50 jaar liefde, vrijheid en muziek en de podcastserie De Holland Pop Festival podcast gaat Henkjan Smits (1961) met artiesten, bezoekers en andere betrokkenen terug naar het Holland Pop Festival in Kralingen in 1970.

Interview Leo Oldenbuger

Voetbalcommentator Leo Oldenburger (1965) schreef het boek Keepers zijn gek en is bovendien zelf keeper. Hij is te zien in de 2Doc: Keeper, een psychologische zoektocht naar het karakter en de motivatie van doelverdedigers.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 24/25. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.