Meer Mikro
Fotocredit: Wim Kluvers

Deze week: Marlijn Weerdenburg en Joep & Rob

Nummer 1 van Mikro Gids van 2020 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met Marlijn Weerdenburg

Interview Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg presenteert het nieuwe KRO-NCRV-programma Net ff anders. In zes afleveringen krijgen we een inkijkje in de levens van jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Nieuw: Baantjer: het begin

De nieuwe Baantjer-film loopt naadloos over in de serie Baantjer: het begin. Waldemar Torenstra speelt de jonge De Cock. ‘Ik probeer te vergeten dat mensen misschien verwachten dat dit even populair wordt als toen.’

Joep van Deudekom experimenteert

In Wie denk je wel dat je bent? onderzoeken Joep van Deudekom en Rob Urgert de verschillen tussen maatschappelijke groepen. Dat doen ze aan de hand van vrolijke maar serieuze wetenschappelijke experimenten.

De hoge prijs voor goedkoop eten

Na een kijkje in de kledingindustrie in Genaaid, legt Jennifer Ho man in Gefileerd de voedselindustrie bloot. Daarvoor reist ze met vijf jongeren naar Thailand. Wie betaalt de echte prijs voor ons goedkope eten?

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 1. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.