Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De zesde Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Van Katja Schuurman als kersverse Memories-host tot het nieuwe seizoen van Cold Feet: ontdek in deze editie wat u tussen 10 en 16 februari écht moet zien op televisie.

Katja Schuurman geeft Memories een eigen twist

Katja Schuurman is nieuwe presentatrice van Memories. Zij neemt het stokje over van Anita Witzier, die twintig jaar lang oude geliefden herenigde. Maandag 12 februari begint een nieuw seizoen vol liefdesverhalen. Katja is er erg van onder de indruk, vertelt ze in Mikro Gids. “Ik sta ongeveer bij elke ontmoeting met tranen in mijn ogen.”

Ilja Gort geeft antwoord op wijnvragen

De afgelopen jaren tufte Ilja Gort in zijn tv-programma’s Frankrijk en Italië door, op zoek naar de mooiste verhalen over wijn. Voor Gort’s wijnkwartier blijft hij in zijn eigen chateau. Daarvandaan beantwoordt hij vragen over wijn. “Met mijn eigen wijnmakers en bijvoorbeeld druivenplukkers uit de buurt. Heel kleinschalig en heel relaxt. Tijdens het draaien spatte de lol er vanaf.”

Cold Feet

Vijf alledaagse vijftigers uit Manchester beleven opnieuw gewone en ongewone dingen in een nieuw seizoen van de Britse dramaserie Cold feet. Tussendoor valt er weer heel wat te lachen en huilen. Mikro Gids zet de vijf hoofdpersonages en hun voorgeschiedenis op een rijtje.

Dit en meer vindt u in Mikro Gids 6. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.