Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De Mikro Gids van week 46 ligt nu in de winkel! Van de Nacht van de Popmuziek tot de nieuwe thrillerserie met Downton Abbey’s Joanne Froggatt: ontdek in deze editie wat u tussen 18 en 24 november écht moet zien op televisie.

De carrière van ‘pretty woman’ Julia Roberts

Vanaf donderdag 23 november schittert Julia Roberts weer op het bioscoopscherm: haar nieuwste film Wonder gaat die dag in première. Reden genoeg voor Mikro Gids om eens terug te blikken op de carrière van Roberts. Van haar doorbraak met Pretty Woman tot haar status als meest gewilde actrice van Hollywood.

‘Ik heb een filmpje van The Beatles die op straat in Hamburg spelen’

Zaterdag 18 november is het tijd voor de jaarlijkse Nacht van de popmuziek. Een vaste rol is weggelegd voor muziekverzamelaar Fenno Werkman. Met zo’n 300.000 muziekfilms en -fragmenten beschikt hij over ’s werelds grootste popfilmarchief. En die collectie blijft groeien, vertelt hij in Mikro Gids.

De kweekvijver die Downton Abbey heet

Met de splinternieuwe series Liar (op BBC First) en Godless (op Netflix) bewijzen Joanne Froggatt en Michelle Dockery dat er wel degelijk leven is ná Downton Abbey. Mikro Gids spreekt Froggatt over haar hoofdrol in de zesdelige thrillerreeks Liar.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 46. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.