Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De Mikro Gids van week 41 ligt nu in de winkel! Van een eerbetoon aan voetballegende Dirk Kuijt tot een nieuw seizoen van De rijdende rechter: ontdek in deze editie wat je tussen 14 en 20 oktober écht moet zien op televisie.

Dirk Kuijt ten voeten uit

Dit voorjaar zette Dirk Kuijt (36) een punt achter zijn imposante spelersloopbaan. BNNVARA brengt op 15 oktober de documentaire KUYT, die hem in zijn laatste voetbaljaar volgt. Mikro Gids zet de mooiste momenten uit zijn roemruchte carrière op een rij. Van zijn bekerfinale met FC Utrecht tot de hattrick in de kampioenswedstrijd van Feyenoord.

John Reid heeft geen podiumvrees

Meester John Reid begint op 17 oktober aan alweer zijn derde seizoen van De rijdende rechter. “Ik zie het niet echt als een rol”, vertelt Reid in Mikro Gids. “Ik probeer juist zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven en natuurlijk te reageren. Dat dit me relatief makkelijk afgaat, heb ik wellicht te danken aan mijn acteerachtergrond. Ik overwoog ooit een toneelcarrière.”

Nieuwe familieshow vol nostalgie

Oh wat een jaar! is een nieuwe spelshow van Linda de Mol die steeds om één bepaald jaar draait. Een programma vol nostalgische fragmenten en muziek. Mikro Gids kijkt alvast naar de jaartallen die in de acht afleveringen aan bod komen en test uw kennis. Wat weet u nog van die jaren?

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 41. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.