Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De Mikro Gids van week 32-33 ligt nu in de winkel! Ontdek hier welke tv-programma's van 12 t/m 25 augustus in deze editie de revue passeren.

Jan Joost ziet Feyenoord niet overwinteren

De Nederlandse eredivisie begint weer! Voetbalpresentator Jan Joost van Gangelen blikt in Mikro Gids vooruit op de Nederlandse competitie. “Puur op gevoel zeg ik: PSV wordt kampioen.” Ook over de Champions League doet Jan Joost een voorspelling: “Ik zie Feyenoord niet overwinteren.”

Levensgevaarlijk werk voor Spy in the wild

Aangevallen worden door een luipaard of tussen de krokodillen een robotnijlpaard moeten bevrijden. De makers van natuurserie Spy in the wild hadden veel over voor de adembenemende beelden, zo zien we in de making-of die NPO 1 op 22 augustus uitzendt. Mikro Gids neemt alvast een kijkje.

Art Rooijakkers duikt in het leven van Elvis

Op 16 augustus is het precies veertig jaar geleden dat Elvis Presley (1935-1977) overleed. Voor de NTR-special Elvis lives!, die dag te zien op NPO 1, dook presentator én Elvisfanaat Art Rooijakkers in het leven van The King. “Met Elvis is de rock-’n-roll begonnen”, aldus Art. “Zonder hem waren de artiesten van nu er misschien niet geweest.”

Dit en meer vind je in de Mikro Gids van week 32-33. Ben je geen abonnee maar wil je niets meer uit de gids missen? Je kunt hier abonnee worden.