Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De Mikro Gids van week 30-31 ligt nu in de winkel! Ontdek hier welke tv-programma's van 29 juli t/m 11 augustus in deze editie de revue passeren.

Dionne Stax zoekt uit waarom Lady Di zo populair was

De wereld was in rouw toen op 31 augustus 1997 prinses Diana op 36-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk om het leven kwam. Dionne Stax was toen een pubermeisje. Twintig jaar later duikt ze voor de vijfdelige serie Lady Di & Dionne in het leven van de nog altijd zeer geliefde prinses. “Diana was zonder meer een lieve vrouw,” vertelt Dionne in Mikro Gids, “maar ze had ook een manipulatieve kant.”

Martine van Os: “Ierland overtreft mijn verwachtingen”

Martine van Os volgt weer een groep reislustige ouderen in We zijn er bijna!, vanaf maandag 31 juli op NPO 1. De reeks begint in de Ierse hoofdstad Dublin en voert langs de ruige kust naar de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. “Ieren zijn ongelofelijk vrolijk, aardig en behulpzaam”, aldus Martine in Mikro Gids. “Dat doet iets met je.”

Inspector Banks is terug voor het slotseizoen

Stephen Tompkinson kruipt weer in de huid van Inspector Banks, vanaf donderdag 10 augustus te zien op NPO 1. Dit vijfde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie omschrijft de hoofdrolspeler als ‘het meest dramatische’. In Mikro Gids blikt Tompkinson vooruit.

Dit en meer vind je in de Mikro Gids van week 30-31. Ben je geen abonnee maar wil je niets meer uit de gids missen? Je kunt hier abonnee worden.