Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De derde Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Van ziekenhuisserie CMC tot de Musical Awards: ontdek in dit dubbelnummer wat u tussen 20 en 26 januari écht moet zien op televisie.

Lieke: “Acteren is als fietsen, je verleert het nooit”

Lieke van Lexmond (35) heeft het lekker druk. Naast een nieuw seizoen van make-overprogramma Lelijke eendjes keert ze ook terug als zuster Noor Damen in het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum. In Mikro Gids vertelt Lieke over de ziekenhuisserie. “Genieten om een verslaafde verpleegster te spelen!”

Mr. Frank Visser lost weer burenruzies op

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Neerlands beroemdste rechter weer slepende burenruzies en heikele erfscheidingsconflicten op. “Mensen leven vaak al vele jaren met elkaar in onmin”, vertelt meester Visser in Mikro Gids. “Ze denken: dat komt nooit goed. Dan doe ik uitspraak en die accepteren ze vrijwel altijd.”

Wie winnen de Musical Awards?

In het Circustheater in Scheveningen worden woensdag 24 januari de jaarlijkse Musical Awards uitgereikt. Frits Sissing presenteert de prijzenregen die wordt afgewisseld met optredens uit diverse voorstellingen. Mikro Gids zet alles over de awardshow op een rijtje.

Dit en meer vindt u in Mikro Gids 3. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.