Meer Mikro

Deze week in Mikro Gids

De tweede Mikro Gids van 2018 ligt nu in de winkel! Van de Curling Quiz tot het verborgen verleden van Irene Moors: ontdek in dit dubbelnummer wat u tussen 13 en 19 januari écht moet zien op televisie.

Frans Bauer in de olympische stemming

Frans Bauer brengt ons de komende zondagen in de olympische stemming met de Curling Quiz. Een spelshow over de Winterspelen in het algemeen én curling in het bijzonder. “Curling is een leuke en spannende sport”, vertelt Frans enthousiast aan Mikro Gids. “Maar tot een paar maanden geleden had ik er ook nog nooit van gehoord.”

Een nieuwe start in Innocent

Schuldig of onschuldig? Dat is de hamvraag in Innocent. De nieuwe Britse thrillerserie gaat over David, die een nieuwe start wil maken, nadat hij zeven jaar onterecht vastzat voor het doden van zijn vrouw. Hoofdrolspeler Lee Ingleby legt in Mikro Gids uit waarom David de weg kwijt is.

Irenes verborgen verleden

In Verborgen verleden duikt Irene Moors (50) in de familiegeschiedenis van haar moeder. Terwijl sommige voorouders hun leven in grauwe armoede sleten, leefden anderen in een kleurrijke wereld van kunst en toneel, vertelt Irene aan Mikro Gids. “Een van mijn voorvaderen is als jongetje ten vondeling gelegd.”

Dit en meer vindt u in Mikro Gids 2. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.