Meer Mikro
Fotocredit: Jesaja Hizkia

Deze week: Gerad Ekdom en Jeroen Spitzenberger

Nummer 41 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met o.a. Gerad Ekdom en Jeroen Spitzenberger

Jeroen Spitzenberger speelt Stanley H.

Stanley Hillis maakte in de jaren 90 naam als bankovervaller, drugshandelaar én ontsnappingskunstenaar. Jeroen Spitzenberger kroop in de huid van deze beruchte crimineel voor de nieuwe dramaserie Stanley H.

Interview Gerard Ekdom

In Het mooiste liedje, gepresenteerd door Johnny de Mol, kiest Nederland het beste nummer van eigen bodem. Radio 10-dj Gerard Ekdom, alias ‘Dokter pop’, strooit elke aflevering met muziekweetjes.

Sojaburger of biologische hambuger?

Samen met Daan Nieber presenteert Sofie van den Enk De vergelijkers. Ze onderzoekt steeds voor welke van twee keuzeopties consumenten het beste kunnen gaan als zij hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden.

Below the surface

Op de veerboot naar Zweden beleeft antiterreuragent Philip Nørgaard opnieuw een angstaanjagend gijzelingsavontuur in het tweede seizoen van Below the surface. Hoofdrolspeler Johannes Lassen vertelt.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 41. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.