Informatief
Fotocredit: Mounir Raji

Deze week: Zina en Caroline Tensen

Nummer 49 van Mikro Gids van 2021 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en o.a. een interview met Caroline Tensen en Zina-scenarist Fadua El Akchaoui.

Interview Fadua El Akchaoui

In de nieuwe KRO-NCRV-serie Zina zoeken vijf vriendinnen met een Marokkaanse achtergrond hun weg in de Nederlandse realiteit. ‘Wie het verhaal vertelt is minder belangrijk dan het verhaal zelf’, vindt scenarist Fadua El Akchaoui.

Guilt

Twee broers willen een fatale nacht zo snel mogelijk achter zich laten, maar in de zwart-komische miniserie van KRO-NCRV Guilt werken ze zich steeds dieper in de nesten

Prinses Amalia

Op 7 december wordt prinses Amalia achttien jaar. Een belangrijke dag, want dan is ze o cieel volwassen en dus troongerechtigd. Toch ziet ze haar vader het liefst nog heel lang regeren.

Interview Caroline Tensen

In De reis van je genen brengt Caroline Tensen mensen in contact met hun roots. Met de kleinste aanwijzing kan familiedetective Els Leijs al familieleden vinden.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 49. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.