Informatief
Fotocredit: iTV

Deze week: Tala Gouveia en Herman van der Zandt

Alles weten over de televisie van 25 juni t/m 8 juli? Nummer 26+27 van Mikro Gids van 2022 ligt nu in de winkel! Lees hier wat u in dit nummer kunt verwachten.

Anniko van Santen vraagt aandacht voor dementie

Vanuit het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem presenteert Anniko van Santen het jaarlijkse tv-programma voor Alzheimer Nederland. In Herinneringen voor het leven – stop dementie is veel aandacht voor persoonlijke verhalen, waaronder dat van Angelique en haar man Ron uit Maastricht.

Tala Gouveia uit McDonald & Dodds: ‘Ze leven allebei voor hun werk’

In de Britse misdaadserie McDonald & Dodds vormen twee rechercheurs met frisse tegenzin een duo in de historische stad Bath. Hoofdrolspeelster Tala Gouveia (Foto) vertelt wat kijkers in het tweede seizoen kunnen verwachten.

Interview Herman

Een startplaats buiten Frankrijk, kasseien, legendarische beklimmingen. De 109e Ronde van Frankijk heeft alles in zich. Tourvolgers Dione de Graaff en Herman van der Zandt blikken vooruit en kiezen ieder drie ijkpunten uit het parcours.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 26+27. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.