Informatief
Fotocredit: KRO-NCRV

Deze week: Peter Pannekoek en Esmée van Kampen

Nummer 46 van Mikro Gids van 2019 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met o.a. Peter Pannekoek en Esmée van Kampen.

Dit zijn wij

Met Dit zijn wij heeft Esmée van Kampen haar eerste hoofdrol in een dramaserie te pakken. De serieuze en onzekere Katja spelen was een flinke uitdaging voor de actrice.

Interview Peter Pannekoek

Op de basisschool vertelde hij zulke rare verhalen dat de leraar soms zijn ouders belde. Peter Pannekoek zit wel goed bij Sterke verhalen. In het programma combineert de cabaretier vertelkunst met bluf en humor.

Oranje in het EK

Met de laatste poulewedstrijd tegen Estland voor de boeg verwacht commentator Frank Snoeks dat Oranje deze zomer op het EK te bewonderen is. Dat dankt het Nederlands elftal o.a. aan deze drie troeven.

Drama in de Serengeti

In de natuurserie Serengeti verstrengelen de levens van verschillende savannedieren zich. Hun gedramatiseerde verhalen zitten vol liefde, verlies, jaloezie, overwinningen en rivaliteit. Maak kennis met drie van de hoofdrolspelers.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 46. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.