Informatief
Fotocredit: 24Kitchen

Deze week: Miljuschka Witzenhausen en Studio Europa

Nummer 23 van Mikro Gids van 2021 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en o.a. een interview met Miljuschka Witzenhausen, Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst.

Interview Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst

Eindelijk, het EK voetbal begint! Dagelijks bespreken presentatoren Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst in Studio Europa de wedstrijden met analytici en liefhebbers. ‘Oranje haalt de halve finale, Frankrijk wint het EK.’

Zo moeder, zo dochter

Een jonge, ambitieuze agente gaat in Gotenburg achter de criminelen aan. Haar naam: Katarina Huss. Inderdaad, de dochter van de Zweedse speurneus Irene, die tien jaar geleden haar eigen detectiveserie had.

5 snacks van Miljuschka Witzenhausen

Snackmasters draait om moeilijk na te maken snacks. Maar de favorieten van Miljuschka Witzenhausen zijn tijdens deze sportzomer wél thuis te bereiden. Wie weet komen ze voorbij in haar nieuwe 24Kitchen-programma Bak met Miljuschka.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 23. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.