Informatief
Fotocredit: Andrew Kambel

Deze week: Marlou van Rhijn en Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Alles weten over de televisie van 24 december t/m 6 januari? Nummer 52+53 van Mikro Gids van 2022 ligt nu in de winkel! Lees hier wat u in dit nummer kunt verwachten.

Interview Matthijs van de Sande Bakhuyzen

In de achtdelige dramaserie De stamhouder, naar het autobiografische boek van journalist Alexander Münningho, speelt Matthijs van de Sande Bakhuyzen de hoofdrol. Hierin ontrafelt Alexander zijn duistere familiegeschiedenis.

Gedeelde smart

Jenny Arean en Brigitte Kaandorp zijn fan van elkaar en elkaars repertoire. Die wederzijdse liefde brengen ze samen in hun liedjesprogramma Gedeelde smart. En dat smaakt beslist naar meer.

Romy ‘Sissi’ Schneider en haar troonopvolgers

Voor veel mensen is het vaste prik: met Kerst kijken ze naar Sissi. De klassieke filmtrilogie met Romy Schneider is aangevuld met een aantal moderne versies. Welke is het kerstigst en is het nu Sisi of Sissi?

De slimste mens

Het winterseizoen van De slimste mens schiet uit de startblokken. Olympisch atleet Marlou van Rhijn neemt het in de eerste af levering op tegen journalist Ron Fresen en actrice Anniek Pheifer.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 52+53. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.