Informatief
Fotocredit: AVROTROS

Deze week: Kees Tol en Johanna ter Steege

Nummer 17 van Mikro Gids van 2021 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's, vier programma's die opvallen deze week en o.a. een interview met Kees Tol.

Interview Kees Tol

Met zijn vrienden een documentaire maken over Abba? Dat wilde Kees Tol wel, met als resultaat Nick, Simon & Kees: Take a chance on me. Wat maakt de popgroep volgens hem zo speciaal?

Interview Johanna ter Steege

In de geweldige tragikomedie ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ speelt Johanna ter Steege Gedda, de bazige vrouw van Jan (Herman Finkers). ‘Natuurlijk is haar gedrag uitvergroot, toch lijk ik wel een beetje op haar.’

‘Een bedorven taart in vier stukken’

Zo typeert Amerikaans consul Tom Franklin (gespeeld door Michael C. Hall, bekend van Dexter) de Duitse hoofdstad Berlijn aan de net aldaar gearriveerde New Yorkse politieagent Max McLaughlin. De spannende thrillerserie Shadowplay speelt zich af in het verwoeste en wetteloze Berlijn van 1946 aan de vooravond van de Koude Oorlog. Een Amerikaanse agent krijgt opdracht de orde te herstellen.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 17. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.