Informatief
Fotocredit: Rayzor-Sharp-RTL

Deze week: John Williams en Margriet van der Linden

Nummer 45 van Mikro Gids van 2021 ligt nu in de winkel! Met onder andere vijf nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en o.a. een interview met John Williams en Margriet van der Linden.

Interview Margriet van der Linden

Margriet van der Linden start deze week met het vijfde seizoen van talkshow M. Het programma van KRO-NCRV bewijst zich daarmee als een vaste waarde binnen het huidige, nogal hobbelige talkshowlandschap.

Interview John Williams

De wand blijkt een uitvouwbaar bed, onder de trap zit een vaatwasser. In Tiny house battle bouwen twee teams een zo efficiënt mogelijk minihuis. Presentator John Williams is enthousiast.

Tweeluik over de legendarische band Golden Earring

De ziekte ALS van gitarist George Kooymans maakte een einde aan de legendarische band Golden Earring. Iconische momenten uit de geschiedenis van de Haagse rockband, te zien in een tweeluik van Het uur van de wolf.

‘Moeilijke woorden zoek je maar op’

Ook voor de vierde radio-editie van het Groot Dictee der Nederlandse taal van KRO-NCRV schreef taalkundige Wim Daniëls de tekst. Hij weet precies waar de meeste fouten worden gemaakt.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 45. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.