Informatief

4x hartverwarmende programma’s van Johnny de Mol

Een laatste reis maken met goede vrienden: dat is waar het om draait in het nieuwe programma ‘De laatste keer’. Elke week neemt Johnny de Mol iemand die ongeneeslijk ziek is mee op reis. Weer zo'n hartverwarmend programma van Johnny: deze vier maakte hij al eerder.

Het is niet de eerste keer dat Johnny de Mol zo’n hartverwarmend programma maakt. Zijn werk leverde hem in 2013 én 2015 zelfs een Zilveren Televizier-Ster op. Een overzicht van de vijf ontroerendste programma’s die De Mol op zijn naam heeft staan.

De laatste keer

Een laatste mooie reis maken met al je goede vrienden, dat is waar het in De laatste keer om draait. Johnny neemt ongeneeslijk zieke mensen mee op reis en bespreekt met hen het leven en bezorgt ze een onvergetelijk laatste reis:

Kijk hier de aflevering terug

Down met Johnny

Hoe verloopt een dag van iemand met het Syndroom van Down en wat gaat er in zijn of haar hoofd om? In Down met Johnny komen we er achter als De Mol een dag met iemand met Down meeloopt. Het vervolg op de serie heet Down met Johnny Rocks! Bekijk hier een aflevering van het programma:

SynDROOM

Ambities en dromen hebben we allemaal, maar voor mensen met een verstandelijke beperking zijn ze minder makkelijk te realiseren. Johnny komt in SynDROOM een handje helpen om deze dromen wel te verwezenlijken. De wensen lopen uiteen van model worden tot de beste dj ter wereld ontmoeten. Bekijk hier een van de afleveringen:

https://youtu.be/DuRFtfMzypY?list=PLw1m-W4FtiaQqk9MwEp98hF8uVI5rWG-f

De wensboom

Wat zijn de wensen van kinderen als ze niet voor zichzelf, maar voor een ander mogen wensen? Johnny gaat in De wensboom langs basisscholen om deze bijzondere wensen te verwezenlijken. Bekijk een uitzending van De wensboom hier:

Kijk hier de aflevering terug

DE LAATSTE KEER, VANAF MAANDAG 31 OKTOBER, 20.30, RTL 4.

 Tekst: Merlin Everts, Beeld: Robbert Bruijs