Dé drie van donderdag

Dé drie van donderdag

Iedere donderdag laten we je weten wat de drie meest interessante programma’s van de dag zijn. Dit keer zijn dat: 'Close-up: Walt Disney', de romantische komedie 'The holiday' en terug van weggeweest: 'MacGyver'.

Dit zijn de drie van donderdag:

Close-up: Walt Disney – He made believe

Zijn vele Disney-films en pretparken zijn wereldwijd bekend, maar wie de man achter al deze magische werelden is, weten maar weinig mensen. De documentaire Close-up: Walt Disney – He made believe laat zien wie hij echt was; van zijn begin jaren tot zijn hoogtijdagen.
Walt Disney
CLOSE-UP: WALT DISNEY – HE MADE BELIEVE, DONDERDAG 15 DECEMBER, NPO 2, 22.55

The holiday

Het is december en dus worden de romantische kerstfilms weer uit de kast gehaald. The holiday is er daar één van. Het leven van Britse schrijfster Iris staat loopt niet lekker. Ze besluit haar woning te ruilen met de Amerikaanse Amanda, die ook wel toe is aan iets nieuws. Door de ruil veranderen de levens van beide dames. Bekijk hier de trailer van The holiday.

THE HOLIDAY, DONDERDAG 15 DECEMBER, NET 5, 20.30

MacGyver

De spannende actieserie uit de jaren 80 en 90 is terug! Het is natuurlijk even wennen als een oude, vertrouwde show in een nieuw jasje gestoken wordt, maar ook de remake is spannend. Niet alleen de show is nieuw, ook MacGyver wordt door een andere acteur gespeeld. Richard Dean Anderson is vervangen door de 26-jarige Lucas Till. Bekijk hier vast de trailer van MacGyver.

MACGYVER, DONDERDAG 15 DECEMBER, VERONICA, 20.30

Tekst: Merlin Everts, beeld: Disney