Dé drie van donderdag

Dé drie van donderdag: 8 december

Iedere donderdag laten we je weten wat de drie meest interessante programma’s zijn van de dag. Dit keer: ‘Petticoat’, 'Rachel getting married' en de spannende voetbalwedstrijd van Feyenoord tegen Fenerbahce.

Dit zijn de drie van donderdag:

UEFA Europa league live: Feyenoord

De Rotterdamse club staat voor en belangrijke wedstrijd. Ze moeten het duel van Fenerbahce winnen met twee doelpunten verschil. Winnen ze niet, dan moeten ze de Europa League helaas gedag zeggen. Lees hier het uitgebreide stuk over de wedstrijd.
RTL 7, 19.00

Petticoat

Pattie krijgt de kans van haar leven: ze kan zangeres worden bij de Petticoats. Om zich voor te bereiden heeft ze de hulp van haar vriend Peter nodig. Maar wil hij haar wel helpen? Haar vader is sinds haar vertrek alleen maar fanatieker geworden als leider van een opstand in de fabriek. Hoe loopt dit af?
NPO1, 20.30

Rachel getting married

De film, bekroond met maar liefst vier sterren, is perfect als je zin hebt in een lekkere drama op de donderdagavond. Kym zit al een halfjaar in een afkickkliniek en krijgt verlof om naar de bruiloft van haar zus Rachel te gaan. De spanningen lopen binnen de familie hoog op als Kym haar familie eens goed de waarheid vertelt.
RTL 8, 20.30

Tekst: Merlin Everts, beeld: Sony