Dé drie van donderdag

De drie van donderdag 5 januari

Iedere donderdag laten we je weten wat de drie meest interessante programma’s van de dag zijn. Dit keer zijn dat: ‘MolTalk’, ‘Buch buiten de bajes’ en ‘Gooische vrouwen’.

Dit zijn de drie van donderdag 5 januari.

MolTalk

Aanstaande zaterdag gaat Wie is de Mol van start, met daarop volgend de nabeschouwing MolTalk. Deze donderdag is de voorbeschouwing van het programma. In MolTalk – de kick off bespreken Chris Zegers en Margriet van der Linden met presentator Art Rooijakkers wat je dit seizoen kunt verwachten. Naast Margriet en Chris zijn er meerdere oud-kandidaten te gast in het programma. Leer hieronder de kandidaten alvast beter kennen.

MOLTALK – DE KICK OFF, 5 JANUARI, NPO 3, 20.30

Buch buiten de bajes

In het nieuwe programma Buch buiten de bajes volgt Nicole Buch de zeshonderd beruchtste criminelen van Amsterdam op weg naar het leven buiten de gevangenis. Resocialisatie staat centraal. Buch praat met alle betrokkenen: de hulpverleners, slachtoffers en uiteraard de gevangenen zelf.

Buch Buiten de Bajes
BUCH BUITEN DE BAJES, 5 JANUARI, RTL 4, 21.30

Gooische vrouwen

De immens populaire film Gooische vrouwen is vanavond te zien. Het dramatische en materialistische Gooische leven van vier vriendinnen staat centraal. De vrouwen die alles hebben, zijn toe aan iets nieuws en besluiten op reis te gaan naar Frankrijk. Hoe loopt dit af?

GOOISCHE VROUWEN, 5 JANUARI, RTL 5, 20.30

Tekst: Merlin Everts, beeld: Gerard Tjeerdsma