Dé drie van donderdag

Dit zijn de drie van donderdag 29 december

Iedere donderdag laten we je weten wat de drie meest interessante programma’s van de dag zijn. Dit keer zijn dat: ‘Petticoat’, ‘De nationale 2016 test’ en ‘Staatsloterij: puur geluk eindejaarsspecial’.

Dit zijn de drie van donderdag 29 december:

Petticoat

De immer populaire serie Petticoat is alweer toe aan aflevering zes. Pattie heeft haar eerste tv-optreden en in Winschoten zit dan ook iedereen voor de televisie. Zo ook Peter, maar hij ontdekt dat er is gesjoemeld met zijn liedjes. En het lijkt er op dat vader Jagersma een nieuwe liefde in zijn leven krijgt. Hieronder nog even een meezinger uit de serie.

PETTICOAT, NPO 1, 20.30.

De nationale 2016 test

Onder leiding van Sophie Hilbrand wordt de kennis van BN’ers over afgelopen jaar getest. Thuis kun je live mee doen met de test. De nationale 2016 test heeft onder andere Beau van Erven Dorens en Remy Bonjasky als kandidaten.
test 2016
Bekijk hier de promo
DE NATIONALE 2016 TEST, NPO 3, 20.30.

Staatsloterij: puur geluk eindejaarsspecial

Kijk je liever naar ontroerende verhalen? Dan moet je afstemmen op Staatsloterij puur geluk. Hierin verrast presentator Ruben Nicolai namelijk mensen die het afgelopen jaar geen leuke tijd hebben gehad. Ze krijgen een bijzonder geluksmoment van Nicolai. Bekijk hieronder een ontroerende verrassing van de uitzending van 2015.

STAATSLOTERIJ: PUUR GELUK EINDEJAARSSPECIAL, RTL 4, 20.30

Tekst: Merlin Everts, beeld: Estera Marysia