Dé drie van donderdag

Dé drie van donderdag (17 november)

Elke donderdag tippen we je de meest opvallende en interessante programma’s van de dag. We maakten een selectie van drie programma’s voor je. Lees snel verder.

Danny in Arabistan

Danny Ghosen laat ons in Danny in Arabistan kennis maken met de echte culturen van de Arabische landen. In de aflevering van donderdag 17 november reist Danny naar Libanon, het land met extreme uitersten en tevens het land waar hij vandaan komt.
NPO 3, 21.05

De rekenkamer

Met twee nieuwe presentatoren (Tess Milne en Daan Nieber) is De Rekenkamer ook in een nieuw jasje gestoken. De onderwerpen zijn uitgekozen met het oog op een jonger publiek. Ze zoeken onder andere uit hoe duur DJ’s en condooms zijn. In de aflevering van donderdag 17 november onderzoekt het duo de echte kosten van dagcrèmes en telefoonschermen. Lees hier een interview met Tess over De Rekenkamer.
NPO 3. 20.30

Kijk hier een aflevering van De Rekenkamer die eerder uitgezonden is.

Onzichtbaar Nederland

Nederland is constant in beweging en in Onzichtbaar Nederland (van de makers van Nederland van boven) laten ons zien hoe ons land de afgelopen tweehonderd jaar veranderd is. In de achtedelige serie zien we hoe onze mobiliteit is verbeterd door de aanleg van wegen, bruggen en spoorlijnen.
NPO 1, 22.15

Wat ga jij kijken?