Amusement

Wie is waar te gast?

Elke werkdag houden we je op de hoogte welke gasten je terug ziet in de dagelijkse talkshows.

Vanavond wordt er uiteraard in alle talkshows aandacht besteed aan de vandaag overleden zanger Leonard Cohen (82). De volgende gasten zie je terug in de programma’s.

De Wereld Draait Door

Iris Hond en Henk Hofstede praten over Leonard Cohen en ook Giel Beelen is te gast bij DWDD. Beelen stopte vandaag na 12,5 jaar met zijn ochtendprogramma op 3FM.
Jesse Klaver schreef het boek ‘De empathische samenleving’, waarover hij vanavond vertelt. Muziek is vanavond van de band CUT_.
Tafelheer: Marc-Marie Huijgbregts.
NPO 1, 19.00

Pauw

Zangeressen Stephanie Struijk (artiestennaam Stevie Ann) en Ricky Koole brengen een eerbetoon aan Cohen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het feit dat het zondag een jaar geleden is dat de aanslagen in Parijs plaats vonden. Pauw praat hier over met Ferry Zandvliet, Suzan Yücel en RTL-correspondent Stefan de Vries.
NPO 1, 23.00

RTL Late Night

Te gast bij Humberto Tan zijn vanavond: de zangers Gordon, Nick Schilder en presentator Ruben Nicolai. Gordon neemt na 25 jaar afscheid van zijn zangcarrière. De hoogtepunten worden belicht.  Nick Schilder is er bij om over Leonard Cohen te praten.
Ruben Nicolai vertelt over zijn ontmoeting met Engelse presentator Graham Norton, die net zijn eerste boek heeft uitbracht.
RTL 4, 22.30

*Door spontane gebeurtenissen is het mogelijk dat vooraf geplande gasten niet aanwezig zijn in de talkshows.