Amusement
Fotocredit: Geert de Lange

Deze week: Cas Jansen en Bert van Leeuwen

Nummer 4 van Mikro Gids van 2020 ligt nu in de winkel! Met onder andere vier nieuwe programma's, vijf programma's die opvallen deze week en interview met Bert van Leeuwen en Cas Jansen

Nieuw seizoen Shetland

Krijsende vogels, gure zeewind en eindeloze stranden. In de huid van inspecteur Jimmy Perez neemt acteur Douglas Henshall de kijker mee op de veerboot naar Lerwick voor een nieuw seizoen Shetland.

Cas Jansen

Hij verliet Goede tijde, slechte tijden twintig jaar geleden op een motor, maar afgelopen maand maakte Cas Jansen zijn rentree als Julian Verduyn. ‘Heerlijk om weer terug te zijn.’

Bert van Leeuwen

Na een proefaflevering gaat ‘De laatste 24 uur’ nu van start. Hierin verrast Bert van Leeuwen bekende Nederlanders met de mededeling dat de laatste uren van hun leven zijn ingegaan.

Dierenrijk

Zuid-Amerika, het continent met allerlei verschillende landschappen en de meeste diersoorten. Seven worlds, one planet zoomt in op dit prachtige stukje aarde. Pinchéaapjes, guanaco’s en zwaluwstaartmanakins zijn drie van de bijzondere dieren.

Dit en meer vindt u in de Mikro Gids van week 4. Bent u geen abonnee maar wilt u niets meer uit de gids missen? Abonnee worden kan hier.